Gediplomeerd horlogemaker
Eigen herstelatelier
Ruime vakkennis

Reparatie van uw kolomklok in Bornem

Is uw kolomklok stuk en bent u op zoek naar een gespecialiseerde klokken- en horlogemaker uit Bornem? Dan zit u goed bij Klokken-horlogemaker. Wij zorgen ervoor dat uw klok snel weer naar behoren werkt en dat deze zich in de best mogelijke staat bevindt. Wij hebben jarenlange ervaring in het restaureren en repareren van klokken; u schakelt ons dus met een gerust hart in.

Breng uw kolomklok bij ons binnen in Bornem

Is uw kolomklok het pronkstuk van uw interieur? Dan wilt u natuurlijk dat uw klok in topconditie is. Als u toch ondervindt dat uw kolomklok niet meer functioneert, brengt u deze het best binnen bij ons in Bornem. Wij achterhalen meteen wat er mis is en voeren onderhoud of herstellingen uit. Het maakt niet uit of u een nieuwe klok of antiek model bezit, wij hebben ervaring in verschillende soorten klokken en uurwerken. Als u uw kolomklok bij ons in Bornem binnenbrengt, geniet u van uitstekende service en krijgt u een klok in uitstekende staat terug.

Kolomklok
Neem vrijblijvend contact met ons op:
+32(0)3/899.16.89Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Laat de reparatie van uw klok aan ons over

Woont u in de omgeving van Bornem en is uw kolomklok aan reparatie toe? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Klokken-horlogemaker. Neem meteen telefonisch contact met ons op door te bellen naar +32(0)3/899.16.89 en maak een afspraak. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen of om een e-mail te sturen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Wij helpen u graag verder en bieden antwoord op al uw vragen. In ons museum kunt u tevens verschillende soorten klokken en uurwerken bekijken.