Gediplomeerd horlogemaker
Eigen herstelatelier
Ruime vakkennis

Horloges

Is uw uurwerk stuk en wilt u dit zo snel mogelijk laten herstellen door een echte professional? Klokken-horlogemaker uit Bornem staat dan voor u klaar voor het herstellen van uw horloge en de restauratie van uurwerken in de ruime omgeving van Sint-Niklaas. Het maakt niet uit of u nieuwe bandjes zoekt voor uw oude horloges of deze wilt laten herstellen bij een specialist in de omgeving van Sint-Niklaas, u schakelt deze professional met jarenlange ervaring met een gerust hart in!

Een uurwerk herstellen op vakkundige wijze

Wij nemen u het herstellen van uw uurwerk graag uit handen, want dit is toch een delicate klus. Wij herstellen alle uurwerken en (oude) horloges in de wijde omgeving van Sint-Niklaas, van simpele quartz-uurwerken tot mechanische chronografen en alles daartussen. Bovendien zijn wij als horlogespecialist uit Bornem ook gespecialiseerd in de restauratie van uurwerken. Hieronder zijn enkele herstellingen opgesomd, maar dit is slechts een beperkte lijst van de veel voorkomende herstellingen die wij uitvoeren:

Kleine herstellingen

  • Lijmen van indexen
  • Vervangen van een glas
  • Plaatsen van nieuwe kroon en/of tiege
  • Plaatsen van een nieuwe batterij
  • Het schoonmaken van een wijzerplaat
  • Het uurwerk water- of stofdicht maken

Grote herstellingen

  • Vervangen van het binnenwerk
  • Nazicht van het uurwerk
  • Het vastsolderen van een wijzerplaat
Horloges
Neem vrijblijvend contact met ons op:
+32(0)3/899.16.89Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Vraag een prijsofferte aan

Wilt u uw huidig uurwerk, kolomklok of oude horloge laten herstellen in de omgeving van Sint-Niklaas? Dan staan de specialisten van Klokken-horlogemaker uit Bornem voor u klaar voor de restauratie van uw uurwerken. Wij zetten in ons eigen herstelatelier graag onze kennis en expertise voor u in en zorgen ervoor dat u snel weer besef van tijd heeft. Voor grote herstellingen maken wij steeds op voorhand een prijsofferte op. Bent u benieuwd wat wij in Bornem voor u kunnen beteken op het vlak van de restauratie van uurwerken? Of wilt u oude horloges laten herstellen in de buurt van Sint-Niklaas? Dan zit u hier op de juiste plek! Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar +32(0)3/899.16.89, stuur een e-mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of vul het contactformulier in. Wij staan voor u klaar en herstellen uw uurwerk snel en vakkundig!